OFTE STILTE SPØRSMÅL

Må jeg være hjemme når dere skal fotografere?

Nei, det trenger du ikke. Så lenge alt er klart for foto når vi kommer, er det ikke noe problem at vi låser oss inn, fotograferer ferdig og legger nøkkel tilbake på avtalt plass.

Hvor viktig er været?

Noen liker å ha sol på bildene, noen liker overskyet vær fordi det da ikke blir så sterke kontraster. Vi legger alltid på en blå himmel på bildene og selv om det er litt grått og trist ute, fremstår bildene fortsatt lyse og “trivelige”. Så lenge det ikke regner eller snør blir det gode bilder! Dersom du ser at været blir dårlig, er det viktig å ta kontakt i god tid for å forandre avtalen for å unngå å betale for bomtur.

Hva må jeg gjøre før dere kommer?

Det aller viktigste er at alle rom er godt ryddet. Det er ikke noe poeng i å bruke tid på å vaske gulv istedet for å rydde, litt støv synes uansett ikke på bildene. Når vi kommer er det viktig at boligen er fotoklar for å få det aller beste resultatet. Skriv gjerne ut vår ryddeliste for konkrete tips fra rom til rom: https://bit.ly/2kz7iPs

Hvor gjør jeg av alle tingene mine?

Vi fotograferer aldri boder, kott etc, så her kan du sette ting. Det er også veldig sjeldent vi fotograferer inni garasjer. Har du ikke nok lagringsplass her heller kan du sette alt inn på det minste soverommet, så fotograferer vi det til sist.

Hvor lang tid tar fotograferingen?

Så sant alt er klart når vi kommer, er de fleste oppdrag ferdige på ca 1 – 1,5 time.

Når får megler de ferdige bildene?

Bildene sendes til megler dagen etter foto. Fotografering som gjøres på fredag leveres mandag.